TechNet Szakmai Nap

Lesz magyar Technet nap is, a Technet portálon a részletes tájékoztató, én meg lelkesen echózom, mert én is előadok, megdöbbentő módon SQL 2008 üzemeltetés témában, de egy kicsit ki fogok lógni a keretből asszem, mert az üzemeltetés komplex dolog. Aki még soha nem volt TechEd konferencián, annak két dolgot tudok mondani: (1) most átérezheted, milyen öszerakni úgy a programodat, hogy van egy kör érdekes előadás, aztán egy kör olyan, ahol semmi sem mozgat meg :P. (2) Menjél el TechEdre legalább egyszer az életben. Az ára kb. 250-300K HUF, ha előre lefoglalod, tehát nem sokkal drágább, mint egy ötnapos Microsoft tréning, a szállás és utazás rádob még 120-250K HUF-t, igényektől és előrelátástól függően, enni meg nem olyan drága a legtöbb helyen, mint azt a köz gondolja (vagy én vagyok igénytelen). A végső mérleg cirka 450-500K HUF, ami már tényleg alig olcsóbb, mint egy ötnapos Oracle tanfolyam az olcsóbb fajtából :P

De komolyra fordítva a szót: A Millenáris Parkban lesz az esemény október 4-én hétfőn, három párhuzamos előadásfolyammal, és lesz sör is a nap végén, úgyhogy gyertek metróval vagy Combinóval (ahogy fiam nevezte, kombinálóval) és passzoljátok el az ügyeletet, ha adtok.

6 Comments

 1. lippe szabolcs:

  hello,

  tetszik ez a bejegyzes :)

  lippe szabolcs

 2. varanusz:

  Jövünk, de nem kombinálóval, hanem vagy odasétálunk, vagy 18-assal döngetünk.

 3. Erik:

  Jah, aki megteheti… Nekem Gödről elég korán kellene elindulnom gyalog… :)

 4. Pete:

  Helló Erik,

  Van esetleg vmi SQL Server-es esemény kilátásban a közeljövőben?

 5. Erik:

  Szia!

  Nem tudok rola. En most megyek ki MVP Summitra, utana majd szeretnek egy SQL Klubot szervezni a nem-titkos anyagok alapjan Denalirol :)

  Erik

 6. Pete:

  köszi a választ! ha esetleg lesz vmi arról hol lehet értesülni? nem túl aktív sajnos ez a magyar sql server community:)

Leave a comment